Naslovica Stipendije i potpore
Stipendije i potpore
Napredak uručio novčane potpore studentima Ispis E-mail

U četvrtak 3. travnja 2014. godine u večernjim satima u Napretkovom domu u Mostaru bilo je izuzetno svečano. Ove večeri su 53. studenta koji su članovi Hrvatskog kulturnog društva Napredak iz Mostara i prijavili se na Natječaj za novčane potpore raspisan 7. veljače 2014. godine dobili novčane potpore za 2013/2014. akademsku godinu/školsku godinu.

Novčane potpore im je uručio predsjednik Napretka prof. dr. fra Andrija Nikić u nazočnosti Povjerenstva za stipndiranje/potpore. Predsjednik je svakom studentu stisnuo ruku i poželio uspjeh u studiranju te obećao još mnogo ovakvih susreta. Svečanost je sa dvije skladbe uljepšala mlada violinistica Nikolina Pandža.

Više...
 
Natječaj za stipendije 2013 - 2014 Ispis E-mail

Temeljem članka 31. Statuta Hrvatskog kulturnog društva „Napredak" Mostar i članka 4. Pravila o načinu i kriterijima za stipendiranje nadarenih učenika i studenata, Povjerenstvo za stipendiranje nadarenih učenika i studenata, uz suglasnost Upravnog odbora Društva, raspisuje:

NATJEČAJ
o dodjeli novčanih potpora HKD „Napredak" Mostar

I.

Raspisuje se Natječaj za dodjelu 50 (pedeset) novčanih potpora HKD „Napredak" Mostar redovitim studentima diplomskog i dodiplomskog studija u akademskoj 2013/2014. godini.

Više...
 
Natječaj za novčane potpore 2010/2011. Ispis E-mail

Temeljem članka 31. Statuta Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ Mostar i članka 4. Pravila o načinu i kriterijima za stipendiranje nadarenih učenika i studenata, Povjerenstvo za stipendiranje nadarenih učenika i studenata, uz suglasnost Upravnog odbora Društva, raspisuje:

NATJEČAJ

o dodjeli novčanih potpora HKD „Napredak“ Mostar

Obrazac za prijavu Word

 

Više...
 
SVEČANOST DODJELE STIPENDIJA U NAPRETKU Ispis E-mail

U Hrvatskom kulturnom društvu „Napredak“ Mostar održana je 183. Napretkova tribina sa posebno svečanim karakterom. Uručene su stipendije za deset Napretkovih stipendista po Natječaju za stipendiranje studenata od 18. svibnja 2010. godine.

Foto Galerija

Više...
 
Natječaj za dodjelu stipendija 2009/2010. akademsku godinu Ispis E-mail

Temeljem članka 31. Statuta Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ Mostar i članka 4. Pravila o načinu i kriterijima za stipendiranje nadarenih učenika i studenata,  Povjerenstvo za stipendiranje nadarenih učenika i studenata, uz suglasnost Upravnog odbora Društva, raspisuje:

NATJEČAJ

za dodjelu stipendija/potpora HKD „Napredak“ Mostar

Obrazac za prijavu Word pdf

 

Više...
 
Dobitnici naše stipendije za 2007/2008. akademsku godinu Ispis E-mail

Upravni odbor Hrvatskog kulturnog društva Napredak Mostar na svojoj osmoj sjednici koja je održana u utorak 26. veljače 2008. uz ostalo usvojila je Izvješće Povjerenstva za dodjelu stipendija za 2007./2008. akademsku godinu.

Više...