Naslovica Napretkovi kalendari KALENDAR ZA 2015. GODINU
KALENDAR ZA 2015. GODINU Ispis E-mail

Obavijest o sedamnaestom povijesnom kalendaru za 2015. i narudžba

Dragi prijatelji,

polagano, ali sigurno i ustrajno, zahvaljujući i Vašoj dobrohotnosti, u domove i obitelji, u škole i učionice, u urede i ustanove ulazi prepoznatljivi kalendar – vidi: www.hkd-napredak-mostar-ba – i www.hazu.ba, te e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript - kalendari

Sedamnaesti povijesni kalendar na četrnaest lista riječju i slikom oživljuje i posvješćuje Gospine poruke o obitelji.

Sveta-Obitelj

Gospina poruka, od 1. svibnja 1986. glasi: „Draga djeco! Molim vas da počnete mijenjati svoj život u obitelji. Nek' obitelj bude skladni cvijet koji ja želim dati Isusu. Draga djeco, svaka obitelj neka bude zauzeta u molitvi, a želim da se jednoga dana vide i plodovi u obitelji. Samo tako ću vas sve, kao latice, pokloniti Isusu u ostvarenju planova Božjih. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!"

Kalendar nam posvješćuje poruke o obitelji u Svetom pismu i kršćanstvu, prenosi sočne poruke pape Franje, upisuje svjedoke obitelji, te pamti posebnosti Društva s Akademijom – prepoznatljivu granu na osamstotom stablu Franjevačkog reda i hrvatskoj kulturi.

Cijena Kalendara je i ove godine samo 5 KM. Dobivenim utrškom od kalendara pomažemo školovanju naše mladeži.

Tko želi nabaviti za svoju dušu i svoje prijatelje naš povijesni kalendar za 2015. – s impresumom - više od 50 primjeraka -, neka se obrati na adresu, HKD Napredak, 88000 MOSTAR, p. p. 17 i HAZU, 88000 MOSTAR, p. p. 65, elektroničnom poštom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i na telefone: 063 326 505 i 036 323 310 ili telefaksi 036 - 323 310.

Očekuje Vaše narudžbe, zahvaljuje u ime 1390 napretkovaca i 33 akademika pozdravlja

Prof. dr. fra Andrija Nikić, predsjednik

Mostar, 1. rujna 2014.